Sikerrel lezajlott a III. Kárpát-medencei Önkéntes Tűzoltózenekari Találkozó 2021. július. 19. 07:44

Kecskemét főterén és a közeli utcákban a Katasztrófavédelem Központi Zenekara mellett térzenét adott hat határon túli és négy anyaországbeli önkéntes tűzoltó zenekar.

X. Országos Ifjúsági és a IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny – kiírás 2021. július. 16. 06:51

A Magyar Tűzoltó Szövetség a Komárom-Esztergom Megyei Tűzoltó Szövetséggel közösen megszervezi a 2021. évi X. Országos Ifjúsági és a IX. Országos Hagyományos Tűzoltóversenyt 2021. szeptember 4-5-én a Tatai Olimpiai Központban.

Gabona égett Inke határában 2021. július. 15. 13:19

Lábon álló gabona gyulladt ki Inke határában július 11-én.

Bozóttűz Niklán 2021. július. 15. 13:18

Kigyulladt egy bozótos terület csütörtökön a Somogy megyei Niklán, a Kossuth Lajos utcában.

Gabona égett Lengyeltóti külterületén 2021. július. 15. 13:13

Körülbelül másfél hektáron égett a gabona a Somogy megyei Lengyeltóti külterületén.

Köszönetnyilvánítás 2021. július. 15. 08:11

Dobson Tibor tű. vőrgy., az MTSZ elnökének személyes köszönetnyilvánítását tesszük közzé a kadarkúti és a sellyei helyreállítási munkálatokban részt vett tűzoltók felé.

III. Kárpát-medencei Önkéntes Tűzoltózenekari Találkozó 2021. július. 14. 20:57

A Magyar Tűzoltó Szövetség a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvánnyal együttműködve, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával, 2021. július 17-én (szombat), Kecskemét Főterén és a közeli utcákban a III. Kárpát- medencei Önkéntes Tűzoltózenekari Találkozó alkalmával, délután 15.00 – 18.00 óra között térzenét szervez.

Tapasztalatok jégkárok után – az önkéntes tűzoltók szemszögéből 2021. július. 14. 11:49

A kaposvári KÖTÉL Egyesület a közelmúltban Ausztriából szerzett be egy MAN típusú emelőkosaras gépjárművet, amely hasznosnak bizonyult a jégkárok felszámolásánál is.