Régiós ÖTE konzultáció Kaposváron 2014. október. 21. 10:49

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 2014. november 8-án szombaton, Kaposváron régiós konzultációkat tart az önkéntes tűzoltó egyesületek részére.

Önkéntesek beavatkozásai 2014 első felében 2014. október. 17. 10:48

A nyilvántartások szerint 164 alkalommal vonultak tűz-és káresethez az önkéntes egyesületek az idei első félévben. A jelenlegi riasztási rendszerben az sms-n kapott értesítés után az egyesületek gyorsan és aktívan bekapcsolódtak a kárelhárításba, jelentős értékeket megmentve a pusztulástól.

Új védőeszközök az önkénteseknek 2014. október. 15. 10:46

Huszonhárom somogyi önkéntes tűzoltó egyesület képviselője vehette át a mai napon azokat az új eszközöket, amelyekkel a beavatkozó tűzoltók biztonságosabb körülmények között, hatékonyabban végezhetik feladataikat.

Új szertár Görgetegen 2014. október. 13. 10:43

Elkészült a görgetegi tűzoltó egyesület új szertára. 440 ezer forint pályázati forrásból és önkormányzati támogatásból finanszírozott épület felépítésében az önkéntes tűzoltók oroszlánrészt vállaltak.

Országos önkéntes tűzoltóverseny Böhönyén 2014. szeptember. 24. 10:39

Az önkéntes tűzoltó versenysorozat egyik helyszíne immár hagyományosan Böhönye, ahol a szervezők kitettek magukért, minden eddiginél több, 46 csapatot fogadtak a sportpályán rendezett versenyen. A megnyitóra felsorakozott csapatok előtt tisztelegve megjelent az országos szövetség alelnöke a  megyei szövetség elnöke,  böhönye polgármestere, a megyei katasztófavédelmi igazgatóság vezetője és a tűzoltó parancsnokok.

Gyászjelentés 2014. szeptember. 22. 10:36

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Ferlindis Gyula, a Berzencei Önkéntes Tűzoltó Egyesület Titkára 2014. szeptember 21-én, hosszantartó súlyos betegség után, életének 56. évében elhunyt.

Segesd vitte a pálmát Szentbalázsról 2014. augusztus. 21. 10:31

Az összesített versenyt a segesdiek nyerték, Berzence csapata lett a második, az igaliak pedig a harmadik helyet szerezték meg.

Balesetekhez vonultak a böhönyei tűzoltók 2014. július. 23. 11:03

2014. július 23. – Egy nehéz nap beszámolója (a Böhönye ÖTÉ-től)