Reményi Samu díj az önkéntes tűzoltóknak, somogyi elismerések Lakiteleken 2022. május. 30. 08:48

A Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség éves közgyűlésén 2022. március 28-án, Kaposváron a Szövetség alapító elnökéről a csurgói Reményi Samuról elnevezett díjat adományoztak három tűzoltónak.

Küldöttgyűlés 2022 – Kaposvár 2022. május. 30. 08:45

A Somogy Megyei Tűzoltószövetség 2022. évi küldöttgyűlését 2022. május 28-án Kaposváron a KÖTÉL egyesület szertárában tartotta. A közgyűlésen részt vett és köszöntötte a résztvevőket Dobson Tibor tűzoltó vezérőrnagy, az MTSZ elnöke valamint Tompos Gábor tűzoltó alezredes tűzoltósági főfelügyelő.

Kimagasló önkéntes eredmények a Misina lépcsőfutó versenyen 2022. május. 30. 08:43

Az ötödik Misina Tűzoltó Toronyfutó Versenyen harmincnyolc egyéni versenyző és hét páros vett részt. Mind a 438 lépcsőfokot leküzdötték azok a hivatásos-, önkéntes-, önkormányzati és létesítményi tűzoltók, akik részt vettek az idei toronyfutó versenyen Pécsett. 24 díjazottból 16 az MTSZ tagszervezeteihez tartozik.

Eladó tűzoltó gépjármű 2022. május. 26. 09:34

Eladó egy Mercedes-Benz 1113 típusú, kicsit több, mint 60 ezer kilométert futott, 1969-es tűzoltó gépjármű.

Tűzoltó küzdőtérré változott az Öreglaki sportpálya 2022. május. 24. 12:49

A tavaly jubileumát ünneplő Öreglaki tűzoltó egyesület rendezte az idén május 22-én Látrányban találkoztak a Marcali körzet önkéntes tűzoltóinak versenyén. Az öreglaki megmérettetés a nagy beszélgetések helyszíne volt.

Önkéntes tűzoltóverseny Látrányban 2022. május. 24. 12:48

Két év járványszünet után május 22-én Látrányban találkoztak a Kaposvár-Siófok térségi önkéntes tűzoltók, hogy ismét együtt versenyezzenek, de legfőképpen találkozzanak egymással. A hét csapat szinte minden kategóriában összemérte tudását, gyorsaságát a versenyszámokban.

Önkéntes és létesítményi tűzoltó verseny Mikén 2022. május. 16. 10:49

Fennállásának 130. évfordulója alkalmából a Mikei Önkéntes Tűzoltó Egyesület fogadta a Barcs és Nagyatád körzeti verseny önkéntes tűzoltóit május 7-én.

A Magyar Tűzoltó Szövetség elismerésátadó ünnepsége Lakitelken 2022. május. 09. 13:07

A Magyar Tűzoltó Szövetség az Országos Tűzoltó Nap alkalmából 2022. május 6-án, Lakiteleken a Népfőiskola Alapítvány Kölcsey termében ünnepséget szervezett, amelyen Dobson Tibor tű. vezérőrnagy, a MTSZ elnöke, a Magyar Tűzoltó Szövetség szakmai és társadalmi céljai támogatása érdekében kifejtett munkáért Gróf Széchenyi Ödön emlékérem, Gróf Széchenyi Ödön emlékplakett, és Szent Flórián emlékérem elismeréseket adott át.