MTSZ versenybírói felkészítés 2021. június. 28. 12:33

A Magyar Tűzoltó Szövetség Tűzoltóverseny Bizottság szervezésében került sor a X. Országos Ifjúsági és IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny versenybíróinak felkészítésére. A felkészítés az országos verseny helyszínén, Tatán, az Olimpiai Edzőközpontban zajlott 2021. jún. 26-27. között.

Országos Tűzoltó Verseny 2021. szeptember 4-én 2021. június. 21. 13:18

2021. június 19-én ülésezett az MTSZ Tűzoltóverseny Bizottsága; az ülés során döntés született az Országos Tűzoltó Verseny 2021. szept. 4-i megrendezéséről is.

Véradáson vettek részt a Látrányi Önkéntes Életmentő és Tűzoltó Egyesület tagjai 2021. június. 21. 09:23

A látrányi önkéntes tűzoltó egyesület több tagja is véradáson vett rész az elmúlt napokban.

Dr. Hoffmann Imre búcsúztatása 2021. június. 15. 07:40

Dr. Hoffmann Imre nyugállományú tűzoltó altábornagy hamvasztás utáni búcsúztatására 2021. júl. 1-jén, 11 órakor kerül sor.

Nemzeti összetartozás napja 2021. június. 04. 06:46

A magyarokat mindenütt – Magyarország határain belül és azon túl – az összetartozásba vetett hit teszi erőssé, ezt az összetartozást ünnepeljük ma.

Somogyi Tűzoltó Horgászverseny Inkén – július 10-én 2021. június. 02. 08:19

Immár XIII. alkalommal hirdetjük meg a hagyományos tűzoltó horgászversenyt, az idei évben a Vései Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében az Inkei horgásztavon. Várjuk az önkéntes, az önkormányzati, a létesítményi és a hivatásos tűzoltókat egy jó kis viadalra. Kérjük a nevezési lap megküldésével jelentkezzenek

Új elnökség 2021. június. 01. 15:40

A járványhelyzet miatti virtuális közgyűlésen a döntéshozatalban a 47 szavazásra jogosult tagból 39 tag vett részt, érvénytelen szavazat nem érkezett. A Közgyűlés a döntés meghozatalánál határozatképes volt.

Virtuális közgyűlést tartottunk 2021. június. 01. 15:37

Május elején az elnökség a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló rendeletek alapján döntött az ülés tartása nélküli határozathozatal alkalmazásáról. Ez ismertebb nevén ún. távszavazás. A tagok ez alapján a múlt héten e-mail útján írásban adták le a szavazataikat.