Új zászlót avattak a nyárádszeredai tűzoltók 2018. augusztus. 06. 08:06

2018. július 29-én szentelték fel a nyárádszeredai önkéntes tűzoltó alakulat új zászlaját. A zászlószentelésen az MTSZ-t Csóka Károly, a Kárpát-medencei Tűzoltó Együttműködési Bizottságának elnöke képviselte.

MTSZ Szakmai Nap – idén is! 2018. augusztus. 03. 12:58

A Magyar Tűzoltó Szövetség – az elmúlt évi rendezvény várakozáson felüli sikere alapján –  2018. szeptember 22-én ismét megrendezi az MTSZ Szakmai Napot, konferenciával egybekötve.

Viharos időjárás adott munkát az önkénteseknek 2018. augusztus. 02. 13:50

Idén nyáron sem kímélték az országot a viharok: július 23-án és július 30-án is szükség volt a segítségre.

XII. Marcali Tűzoltó Hagyományőrző Kocsifecskendő Verseny 2018. augusztus. 01. 08:33

Immár 12. alkalommal szervezi a Somogyi Tűzoltó Hagyományőrző Egyesület Hagyományőrző kocsifecskendő versenyét Marcaliban a Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont területén, ahová augusztus 11-én 9.30 órára várják a jelentkező csapatokat. Versenyben és programban eddig sem volt hiány és idén is gyönyörű környezet várja a versenyző csapatokat, s a verseny után a fürdő és a szabadidőközpont szolgáltatásai adhatnak felüdülést.

Tűzoltókocsikat mentenek Szalacson 2018. július. 29. 07:33

Régi tűzoltó eszközöket újíttat fel a szalacsi önkormányzat; a munkálatokról a Biharmegye.ro Horváth Béla polgármestert kérdezte.

VIII. Országos Kismotorfecskendő-szerelési bajnokság – 5. forduló 2018. július. 23. 11:36

2018. augusztus 4-én, Csepregen zajlik a VIII. Országos KMF-szerelési bajnokság következő, 5. fordulója.

VIII. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság: 4. forduló – eredmények 2018. július. 23. 11:23

Sikeresen és balesetmentesen lezajlott a versenysorozat 4. fordulója Sárosdon, ahol 12 település 16 csapata mérhette össze felkészültségét.

XIII. Horvát Ifjúsági Tűzoltó Verseny 2018. július. 19. 07:44

A Horvát Tűzoltó Szövetség által szervezett ifjúsági tűzoltó verseny 2018. szeptember 29-én, Zadarban zajlik. A jelentkezési lapot tesszük közzé.