Árokba csapódott egy autó Osztopán 2021. február. 25. 15:38

Az esti órákban a Bodrog ÖTE riasztást kapott, miszerint Osztopán belterületén egy személygépkocsi az úton megpördülve az árokba csapódott.

Baleset Igal és Somogyszil között 2021. február. 25. 15:37

Egy rakomány nélküli kamion és egy autó rohant egymásba múlt kedden délelőtt Igal és Somogyszil között.

Önkormányzati tűzoltóságok: 1,1 millió lakosra vigyáznak 2021. február. 23. 14:35

Az önkormányzati tűzoltó-parancsnokságok (ÖTP) jelentőségét nem szabad lebecsülni: vonulásaik száma és önálló beavatkozásaik aránya miatt kiemelt szerepük van hazánk mentő tűzvédelmében.

Önkéntes tűzoltók: növekvő részvétel hazánk tűzvédelmében 2021. február. 23. 14:35

Hazánk tűzvédelmében egyre hangsúlyosabb szerepet játszanak az önkéntes tűzoltók: a statisztikák szerint a tíz évvel ezelőtti állapothoz képest több, mint duplájára nőtt például a közreműködő, és ötszörösére a beavatkozó önkéntes tűzoltó egyesületek száma.

Weber akkumulátoros mentőeszközök extra kedvezménnyel 2021. február. 22. 09:24

Különleges ajánlat tűzoltóságoknak! A különböző bemutatókon – legutóbb az MTSZ balatonföldvári szakmai napján – használt WEBER RESCUE akkumulátoros vágó-, feszítőeszközök és feszítőhengerek a listaárnál 10-30%-kal olcsóbban is megvásárolhatók.

Továbbra is magas a vízállás a Tisza alsó és középső szakaszán 2021. február. 22. 09:23

Dobson Tibor tű. ddtbk., a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke felhívja az MTSZ érintett tagszervezeteinek – az önkéntes, az önkormányzati és a létesítményi tűzoltókat és a különleges mentőszervezetek tagjainak – figyelmét a Tisza alsó és középső szakaszán a következő napokban jelentkező magasabb vízállásra, illetve egy esetleges tavaszi vízszintemelkedésre.

Összefoglaló prezentáció 2020-ról 2021. február. 22. 09:22

Dobson Tibor tű. ddtbk., az MTSZ elnökének 2020-as összefoglaló prezentációját tesszük közzé.

Segítség Erdélybe 2021. február. 16. 09:21

A KÖTÉL szervezésében, az MTSZ és a MSZÉSZ támogatásának köszönhetően indul adomány a januári csíksomlyói tűz károrsultjainak.