RSS V. (2021): Fertőtlenítési tapasztalatok összefoglalása 2021. szeptember. 15. 14:21

2020-ban számos önkéntes tűzoltó végzett fertőtlenítési munkálatokat a koronavírus-járvány lassítása érdekében. A Rescue Security & Safety V. üteme keretében a gyakorlati tudnivalókat foglaljuk össze egy rövid dokumentumban.

RSS V. (2021): Higiéniai útmutató tűzoltóknak 2021. szeptember. 14. 15:01

A németországi Robert Koch Intézet ajánlásai alapján összeállított útmutatónk – mely a Rescue Security & Safety V. üteme keretében letölthető – a tűzoltók bevetése közben alkalmazandó higiéniai ajánlásokat foglalja össze egy könnyen áttekinthető ábrában.

XIII. Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Verseny 2021. szeptember. 07. 11:46

A XIII. Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Verseny kiírását tesszük közzé.

RSS V. (2021): Tudástár a biológiai veszélyforrásokról 2021. szeptember. 07. 08:55

A Rescue Security & Safety projektsorozat ötödik, 2021-es ütemében ismét tudáscsomag készült önkéntes tűzoltók számára, amely ezúttal a biológiai veszélyforrásokra – köztük természetesen a koronavírussal kapcsolatos tudnivalókra – fókuszál. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Balaton Fejlesztési Tanács támogatásával elkészült tudásanyag szabadon letölthető.

Hatalmas somogyi siker a TFA-n 2021. szeptember. 06. 09:22

Ismét lezajlott a „legerősebb” tűzoltók megmérettetése, és a somogyi önkéntes tűzoltók ismét kitettek magukért.

Sikerrel lezajlott a X. Országos Ifjúsági és a IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny 2021. szeptember. 06. 09:06

Szeptember 4-5-én Tatán, ragyogó szeptemberi időben, szép eredményekkel és jó hangulatban zajlott a verseny, huszonhárom csapat, összesen kétszázötven versenyző részvételével.

Baleset Fonyódon 2021. szeptember. 02. 10:15

Két autó karambolozott hétfő délután a 7-es főúton, Fonyódon, az Ady Endre utcában.

MTSZ szakmai nap Balatonföldváron – 30 kiállító és szakmai bemutatók sora 2021. augusztus. 29. 21:26

Mini Interschutz 2021. szeptember 18-án, Balatonföldváron. 30 kiállító, szakmai bemutatók sora, köztük számos olyan eszköz és megoldás, amelyet eddig még nem láthattunk hazánkban. A látogatókat ebéddel és a kiállítók által felajánlott nyereményekkel várják a szervezők. Mindehhez várják az online regisztrációt.