Szakmai értekezlet – Kárpát-Haza Önkéntes Tűzoltó Hálózat 2022. július. 12. 21:35

Július 8-10 között, Lakitelken, a Magyar Tűzoltó Szövetség szervezésében zajlott a szakmai értekezlet, melyen Kárpát-Haza Önkéntes Tűzoltó Hálózat tagjai vettek részt.

Egyre romló statisztikák: nőtt a lakástüzek száma 2022. július. 07. 10:32

Fél év alatt több, mint négyezer lakástűz volt Magyarországon – több, mint tavaly ilyenkor. Az önkéntes és önkormányzati tűzoltók is kiveszik a részüket az oltásban, ám legalább ugyanilyen fontos a megelőzés, felkészülés: pontosan ezt célozza a Magyar Tűzoltó Szövetség országos, egyéves füstjelző-kampánya.

XI. Országos Kismotorfecskendő-Szerelési Bajnokság, 5. forduló 2022. július. 06. 12:29

A bajnokság ötödik, Böhönyén megtartott fordulójának programját tesszük közzé.

Hatszázkét ÖTE jut támogatáshoz 2022. június. 24. 17:41

Az önkéntes tűzoltó egyesületek részére kiírt 600 millió forint keretösszegű pályázat kapcsán első körben a pénzbeli támogatásokról született döntés.

TFA-FCC HUNGARY-Szombathely: Bodó László az abszolút kategória győztese 2022. június. 22. 08:49

Kiválóan szerepeltek az önkéntesek is a versenyen. Gazdát cserélt, de Somogyban maradt az ország legerősebb tűzoltójának járó vándorserleg. Idén ifjabb Bodó László bizonyult a legjobbnak a „TFA-FCC HUNGARY-Szombathely”, nemzetközi tűzoltóversenyen, június 17-én.

Futottak, szereltek, szurkoltak és együtt örültek a győzelemnek… 2022. június. 15. 09:22

A hétvégén Murakeresztúr adott otthont a XI. Országos Kismotorfecskendő-Szerelő Bajnokság II. fordulójának a Murakeresztúri Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében.

Ismét lehet pályázni MOL üzemanyagkártyákra 2022. június. 15. 09:12

A MOL Nyrt. jóvoltából az Magyar Tűzoltó Szövetség önkéntes tűzoltó egyesületi tagszervezetei 2 millió forint értékben pályázhatnak gépjárműre szóló üzemanyagkártyákra, egyesületenként 50 ezer forint értékben, a megyei tűzoltó szövetségen keresztül.

Tűzoltó horgászverseny Rinyaszentkirályon 2022. június. 14. 13:07

A Lábodi ÖTE szervezi idén az immár hagyományos Somogy Megyei Tűzoltó Horgászversenyt, amelyet 2022. július 2-án, a Rinyaszentkirályi horgásztavon zajlik. A versenyfelhívást és a programot tesszük közzé.