Hírek


Tűzoltó felszerelések és ruházati termékek igényelhetők

2019-02-13 12:29:23

Francia adományból származó tűzoltó ruhadarabok, bevetésből kivont egyéni védő- és szakfelszerelések érkeztek az MTSZ-hez, melyeket bármely, Magyarországon bejegyzett önkéntes tűzoltó egyesület igényelhet az adatlapon.

Fontos kitétel, hogy a felszerelések és ruházati termékek kizárólag oktatási célra használhatók.

Igénylés módja: az MTSZ honlapjáról letölthető adatlap pontos, hiánytalan kitöltésével. Az 1. sz. melléklet igénylési adatlap nevű táblázatot, valamint a táblázat "Igénylő adatai" című munkalapját kinyomtatva, aláírva, lepecsételve, valamint digitalizálva, az adott egyesület székhelye szerinti megyei ill. a fővárosi tűzoltó szövetség e-mail címére kell beküldeni (mely honlapunk lábécében található meg). Kinyomtatni és hitelesíteni kizárólag az "Igénylő adatai" című munkalapot szükséges.

Igénylés határideje: 2019. március 4., 12 óra

Termékek átvétele: a sikeres igénylők értesítést kapnak az általuk átvehető termékek darabszámáról, esetleges hiányáról és az átvétel idejéről. Az eszközöket, ruházati cikkeket természetesen anyagi ellenszolgáltatás nélkül átvehetik az MTSZ rédei (Komárom megye) raktárában, vagy postai csomag útján. Postai csomagküldés igénylésénél a csomagküldés díját az igénylőnek kell vállalnia.

Dokumentumok:

A termékekkel kapcsolatos képek az alábbi galériában tekinthetők meg.


Kapcsolódó képek:

Vissza