Hírek


Parancsnoki értekezlet Berzencén

2019-01-24 15:50:34

2019. január 18-án került megrendezésre – immár 9. alkalommal – a nagyatád körzeti Önkéntes Tűzoltó Egyesületek éves parancsnoki értekezlete, melynek az idei évben a berzencei ÖTE adott otthont.

Az értekezleten a körzet valamennyi egyesülete (Berzence, Bolhás, Görgeteg, Lábod, Mike, Segesd) képviseltette magát a települések meghívott polgármestereivel együtt. Pavlovics László elnök köszöntötte a résztvevőket, Kovács Zoltán polgármester megnyitotta az értekezletet.

Az első napirendi pontban az egyesületek parancsnokai beszámoltak a szervezeteik 2018. évi működéséről.

Oblián Gábor alezredes, a barcsi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője elismerően szólt az egyesületek munkájáról, biztosítva a további sikeres és hatékony szakmai együttműködésről az önkénteseket.

Második napirendként Gresa Gábor alezredes a Nagyatádi http parancsnoka előadása keretében tájékoztatta az egyesületek az OKF új – egyesületeket érintő – intézkedésekről.

A következő napirendi pontban az egyesületek napi működésével kapcsolatos kérdések kerültek megvitatásra, melynek keretében Kelemen Zsolt, a Magyar Tűzoltó Szövetség alelnöke tájékoztatta a jelenlévőket az 2019. évre vonatkozó pályázati lehetőségekről, valamint az önkéntesek jövőbeni társadalmi szerepvállalási fontosságáról.

Fotó: Berzence ÖTE

 

 


Kapcsolódó képek:

Vissza