Hírek


Húsz éves jubileumát ünnepelte a KÖTÉL

2018-05-05 13:03:19

Szent Flórián, a tűzoltók és kéményseprők védőszentjének napján elismeréseket adtak át a Szivárvány Kultúrpalotában pénteken, valamint megemlékeztek arról is, hogy idén húszéves a KÖTÉL Egyesület.

Az ünnepi nap kezdetekor a megjelentek megkoszorúzták Szent Flórián szobrát Toponáron, majd Flórián napi ünnepi szentmise volt a kaposvári Nagyboldogasszony Római Katolikus Székesegyházban, utána ünnepi műsor következett a Szivárvány Kultúrpalotában, végül a KÖTÉL Egyesület szertáránál ünnepi ebéddel zárták a rendezvényt.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere a jeles napon Kaposvár valamennyi polgára nevében köszönetet mondott a hivatásos és az önkéntes tűzoltóinknak, akik a mi biztonságunkért dolgoznak, s kockáztatják nem ritkán az egészségüket, időnként az életüket is.

Gratulált a Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület tagjainak is, hiszen a KÖTÉL idén ünnepli megalakulása 20. évfordulóját. Kihangsúlyozta, hogy az önkormányzat a jövőben is segíteni fogja az egyesület munkáját, és az idei támogatásról szóló adományozólevelet átadta Bodó Lászlónak az egyesület elnökének.

Vissza