Gyászjelentés

2017-02-22 10:55:07

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt Horváth Attila, a kadarkúti önkormányzati tűzoltóság parancsnoka.

Temetése 2017. február 25-én szombaton 10.30-kor Kadarkúton lesz. Kérlek benneteket, találkozzunk a temetőben, és főhajtással kísérjük őt utolsó útjára.

Horváth Attila, aki 1968. 07. 06-án született, az Önkéntes Tűzoltóság megalakulásával egy időben kezdte munkaviszonyát a Kadarkúti Tűzoltóságon 2006. dec. 1-vel. Sőt, a tűzoltóság megalakulása előtt fél évvel már az önkormányzat alkalmazásában volt és részt vett a leendő laktanya átépítésében, kialakításában, berendezésében.

2006. első félévében tűzoltóparancsnoki iskolai tanulmányokat folytatott Budapesten a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban. Az iskola sikeres elvégzése után azonnal kinevezték parancsnoknak. Ezt a beosztását a haláláig betöltötte.

Hosszan tartó súlyos betegsége azonban munkavégzését nem befolyásolta, lelkiismeretesen vezette a tűzoltóságot.

Emlékét tisztelettel megőrizzük!

Heizler György