Hírek


Új elnöke lett a Somogy Vármegyei Tűzoltószövetségnek

2024-05-13 16:07:05

2024. május 10.-én tartotta meg éves küldöttgyűlését a Somogy Vármegyei Tűzoltószövetség

A napirendi pontoknak megfelelően került megtartásra a megyei tűzoltószövetség soron következő küldöttgyűlése, ahol először Heizler György ny.tü. ezds. leköszönő elnök megemlékezett a 125 éves évfordulóról és a zászlóról. Ezt követően ismertette az elmúlt év szakmai és pénzügyi helyzetét, amelyet a küldöttek elfogadtak a felügyelő bizottság beszámolójával és a 2024 évi munkatervvel együtt. Ezt követően új alapszabály került elfogadásra, amely a mai jogszabályoknak megfelelően került átdolgozásra.

A küldöttgyűlés egyhangú szavazata alapján megválasztotta elnöknek Mencseli Imrét (Böhönye ÖTE), elnökségi tagjai közé pedig Csonták Andrást (Balatonboglár ÖTP) és Varga Györgyöt (Törökkoppány ÖTE) választották be.

A küldöttgyűlés emléklapok és elismerések átadásával folytatódott, ahol Heizler Úr megköszönte az eddig végzett munkákat.

Krám István tü. ezds. a Somogy Vármegyei Igazgatóság Igazgatója gratulációját fejezte ki és jó munkát kívánt az újonnan megválasztottaknak, majd ezt követően a leköszönő elnöknek köszönte meg az eddig végzett munkáját.


Kapcsolódó képek:

Vissza