Hírek


Új tűzoltó bázissal bővült Somogy megye

2014-11-28 10:57:40

2014. október 29-én műszaki átadásra került az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Bolhás új tűzoltó bázisa. Jelenleg a használatbavételi eljárás illetve a beruházás pénzügyi elszámolása történik.

ÖTE Bolhás a különböző Leader csoportok közötti együttműködésre kiírt pályázaton elnyert vissza nem térítendő támogatásból valósította meg dédelgetett álmát. A Berzence ÖTÉ-vel karöltve azzal közösen készített pályázat részeként épülhetett fel a mai kor igényeinek megfelelő, Bolhás község központjának kiemelkedő épületegyüttese.

A pályázaton az építésre elnyert 33 569 427 Ft-ból a Bagó és Társa Kft. kivitelezésében 4 hónap alatt valósultak meg az Egyesület által elképzelt tervek. Az épület építésén kívül beszerzésre került 3 bevetési öltöny, védősisak, légzőkészülék, védőkesztyűk.

Köszönet a kivitelezőnek és köszönet az egyesület tagjainak akik rengeteget dolgoztak, akik a szabadidejüket nem sajnálva irányították, ellenőrizték, építették, szépítgették "otthonukat".

Bolhás egy újabb esztétikus épülettel gazdagodott ÖTE Bolhásnak köszönhetően. Egyesületünk ígéri, hogy napi szinten a tagok hangjától lesz zajos az épületünk és megtöltjük élettel, így nem csak a katasztrófavédelem de a község életének is szerves részévé válhatunk.

Videó:

https://www.youtube.com/watch?v=jbYZrCrCIHk


Kapcsolódó képek:

Vissza