Hírek


Közgyűlést tartott a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség

2014-05-26 10:34:41

Kaposváron a Pécsi utcai rendezvényházban – május 24-én szombaton – tartotta a 2013. évet értékelő és a 2014. évi feladatokat egyeztető közgyűlését a Somogy megyei Tűzoltószövetség. Az egyesületek küldöttei jóra értékelték az elmúlt esztendő tevékenységét.

A küldöttek regisztrációját követően Fülöp László alelnök úr, mint levezető elnök köszöntötte a küldötteket és a meghívottként jelenlévő katasztrófavédelmi igazgatót, valamint a kirendeltség vezetőket.

A közgyűlés programjának, jegyzőkönyvvezetőjének és hitelesítőinek megszavazása után Wéber Antal tű. ezredes katasztrófavédelmi igazgató mutatkozott be a közgyűlésen résztvevőknek, akik közül sokan ismerősként üdvözölték.

Azt követően Heizler György elnök ismertette az elnökségnek a 2013 munkájáról szóló beszámolóját és a pénzügyi beszámolót, amit a tagság egyhangú szavazással elfogadott. A 2014 munkáját szabályozó éves terv ismertetése után a feladatok ütemezéséről, annak pénzügyi vonatkozásairól több hozzászóló tett észrevételt és javaslatot. Többek között döntés született az alapszabály 2015-ös a civil törvénnyel kapcsolatos módosításáról, illetve az egyesületek BM pályázati lehetőségeinek támogatásáról, az egyéb pályázati formák figyeléséről.

A tagság pozitívan értékelte az elmúlt év pályázati lehetőségeit azonban ismét felmerült a napi költségeket fedező pályázati lehetőségek szükségessége.

Mindezek után a 2014. évi munkatervet a közgyűlés egyhangúan elfogadta. Az egyebek között döntés született a 2013. évi országos, megyei és járási versenyekről.

 A 2013-as munkáról szóló beszámoló pdf formátumban az alábbi linken tekinthető meg:

Somogy Megyei Tűzoltószövetség Beszámoló, 2013

 

Vissza