Hírek


VIII. Országos Tűzoltó-kapocskupa

2019-09-20 09:37:57

2019. november 23-án, Fertőszentmiklóson zajlik a VIII. Országos Tűzoltó-kapocskupa.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség és a Fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Magyar Tűzoltó Szövetséggel egyetértésben megszervezi az VIII. Országos Tűzoltó-kapocskupa versenyt.

  • A verseny ideje: 2019. november 23. 09.30 órától
  • A verseny helye: 9444 Fertőszentmiklós, Szent István u. 41-42. Felső Büki Nagy Pál Általános Iskola sportcsarnok

A verseny az itt elérhető versenyszabályzat szerint kerül megrendezésre. A versenyre bármely tűzoltó, vagy egyéb szervezet nevezhet ötfős csapatokkal, aki a Versenyszabályzatban és ezen kiírásban foglaltakat elfogadja. Egy szervezet több csapatot is indíthat, de egy versenyző nem szerepelhet több csapatban. A versenyen két pálya lesz elektromos időméréssel.

Kategóriák:

  • ”A” korosztály korpont számítása nélkül női és férfi
  • ”B” korosztály korpont beszámításával női és férfi
  • Vegyes csapatok a férfikategóriában kerülnek értékelésre

Amennyiben valamelyik kategóriába nevezett csapatok száma 4-nél kevesebb, a másik kategóriába kerül átsorolásra. A női és férfi besorolás így is külön marad.

 

Nevezés

  • Nevezési határidő: 2019. november 15.
  • Nevezési díj: 10 000 Ft/ csapat

A díjat átutalással kell rendezni, a beérkezett nevezési lapok értelmében - a nevezési határidőig - az alábbi számlaszámra:

Önkéntes Tűzoltó Egyesület Fertőszentmiklós
Duna Takarék Bank
58600317-11138460

A nevezési díj befizetéséről számlát ad ki a szervező a Fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület. A nevezési díj ellenében az ötfős csapatok részére ebéd, illetve egy ital biztosított. Nevezéseket a mellékelt nevezési lapon kell eljuttatni, elektronikus úton a vecs.pal@tuzoltosagfsztm.t-online.hu e-mail címre. A jelentkezések beérkezését követően készül el a versenybeosztás, melyet a csapatok előzetesen megkapnak.

 

Értékelés

A versenyen az MTSZ képzett versenybírói látják el az értékelést. Az értékelés versenykategóriánként történik a nevezett csapatok számától függően (oklevél és serleg). Esetlegesen nevező határon túli csapatok külön kategóriában kerülnek értékelésre.  A legjobb ponteredményt (bármelyik futamban) elérő csapat elnyeri a Kapocs Kupát, a Magyar Tűzoltó Szövetség vándordíját. A legjobb tíz időeredményt az MTSZ nyilvántartja, honlapján közzéteszi. A következő évi verseny megrendezésére az MTSZ Tűzoltóverseny Bizottságánál lehet jelentkezni.

 

 Dokumentumok:

Vissza