Hírek


Sűrű nap volt a múlt szerda a tabi tűzoltóknak

2019-07-23 12:44:23

A tabiakon kívül a szőkedencsi és a lábodi önkéntesek bevetéséről számolunk be.

Szabadtéri tüzek Tab környékén

Szerdán két alkalommal is szabadtéri tüzet kellett megfékeznie a tabi önkormányzati tűzoltóknak. Délután Kapolyon a Szabadság utcában egy akácos erdő aljnövényzete kapott lángra, este pedig Andocson a Bajcsy-Zsilinszky utcában égett egy búzatarló. Mindkét tüzet gyorsbeavatkozó vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal rövid idő alatt eloltották a tűzoltók.

 

Gabonatábla égett Holládnál

Lábon álló gabonatábla kapott lángra kedden délután Hollád és Marótpuszta között. A marcali hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltók vonultak a beavatkozáshoz, mely során egy gyorsbeavatkozó sugárral, valamint kéziszerszámokkal fékezték meg a körülbelül két hektáron pusztító lángokat. A tűzoltók munkáját egy erőgép is segítette.

 

Felborult egy autó Lábod közelében

Kedden délután nagy sebességgel lehajtott az útról és fejtetőre borult egy személygépkocsi Nagyatád és Lábod között a 68-as számú főúton. A jármű az árkon keresztül jutva hátsó részével fának csapódott, majd a főúttól mintegy tizenöt méterre állt meg a szántóföldön. A műszaki mentést a nagyatádi hivatásos és a lábodi önkéntes tűzoltók végezték. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt teljes útzár volt az érintett útszakaszon.

 

Vissza