Hírek


Beavatkozások a múlt héten

2019-07-16 09:11:21

A múlt héten a somogyjádi és a törökkoppányi önkéntes, valamint a tabi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be káreseteknél.

Autóbusz égett Somogyjádon

Július 10-én reggel kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy autóbusz Somogyjádon, a Fő utcában található buszmegállónál. A felcsapó lángok az autóbuszmegálló épületét is veszélyeztették. A buszon nem tartózkodott senki. A tűzhöz a kaposvári hivatásos és a somogyjádi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a szakszerű beavatkozás során két vízsugárral eloltották a lángokat. Az oltás során tűzoltóhab oltóanyagot is használtak. Az érintett útszakaszt ideiglenesen teljes szélességében lezárták.

 

Égett egy lakóház Somogydöröcskén

Július 8-án hajnalban teljes terjedelmében égett egy lakóház Somogydöröcskén, a Keleti utcában. A tabi önkormányzati, a törökkoppányi önkéntes és a kaposvári hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre felvenni a harcot a tűzzel. Az áramszolgáltató munkatársai leválasztották az épületet az elektromos hálózatról. A tűzoltók beavatkozás során két vízsugárral három és fél óra alatt tudták elfojtani a több helyiségben is felcsapó lángokat.

 

Vissza