Hírek


Éves beszámoló közgyűlés

2017-05-07 12:25:53

A Somogy Megyei Tűzoltószövetség a 2017. évi küldöttgyűlését 2017. május 3-án tartotta Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. III. emeleti tanácstermében, ahol a küldöttek szinte hiánytalanul megjelentek, így a küldöttgyűlésen megtárgyalták az elmúlt év, valamint a 2017. év feladatait.

Heizler György elnök megnyitója után Wéber Antal dandártábornok, igazgató köszöntötte a küldöttgyűlés résztvevőit, majd a napirend ismertetése és jegyzőkönyvvezető elfogadása után Fülöp László alelnök a gyűlés levezetőjeként vette át a szót.

A 2016. éves szakmai és gazdálkodási tevékenységről szólva Heizler György elnök ismertette az elmúlt év fő feladatait, kiemelve az egyesületek tűzoltási, kárelhárítási tevékenységét, a szövetség nemzetközis és országos programjaiba bekapcsolódók kiemelt szerepét, valamint az ezzel kapcsolatos költségek alakulását.

Ez utóbbiról Farkas József a Felügyelő Bizottság-elnöke megállapította, hogy a támogatások maradéktalanul a tervezett szakmai programokhoz, versenyekhez lettek felhasználva, így a beszámoló és a költségvetés elfogadását javasolja.

Ezt követően a 2017. évi Munkaterv, versenyek, programok és költségvetés megvitatása, elfogadása volt napirenden, ahol Heizler György elnök elmondta, hogy a NEA pályázat pozitív elbírálása esetén a szakmai programokban tudnak előre lépni. Ehhez kapcsolódva a 2017. évi Pályázatokról, fejlesztési lehetőségekről Benei Tibor titkár tájékoztatta a küldöttgyűlés résztvevőit kiemelve, hogy a visszajelzések alapján a NEA pályázatokban sikeres lett a Szövetség.

A küldöttgyűlés tagjai az előterjesztéseket egyhangúlag elfogadták, a 2017. évi munkaprogramot megszavazták.

Ezt követően Fülöp László a bejelentette a vezetőség lemondását, mivel annak mandátuma lejárt.

Benei Tibor a választást előkészítő bizottság tagjaként előterjesztette a  Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség vezető tisztségviselőire érkezett jelöléséket és a szavazás előkészítéséről valamint annak menetéről adott tájékoztatást.


Kapcsolódó képek:

Vissza