Hírek


Szent Flórián Önkéntes Tűzoltó Egyesület alakult Csökölyön

2015-12-16 09:13:49

December hetedikén Csökölyben 10 fővel megalakult a Szent Flórián Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Az alakuló ülésen a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség részéről Mencseli Imre elnökségi tag, a  Böhönye ÖTP parancsnoka, valamint Róth Zoltán tűzoltó őrnagy a kaposvári hivatásos tűzoltóság parancsnoka vett részt és szólalt fel.

Flórián Ervin levezető elnökként köszöntötte a résztvevőket és egyben felkérte Mencseli Imrét, tájékoztassa az egybegyűlteket az egyesületi léttel kapcsolatos tudnivalókról a szövetség tevékenységéről és lehetőségeiről. Ezt követően az írásban kiküldött alapszabály tervezetet ismertette, valamint tájékoztatta a leendő tagokat a kötelezettségekről is.

Róth Zoltán a hivatásos tűzoltósággal való együttműködés lehetőségeiről és a képzési követelményekről szólt. A 40 órás alaptanfolyam lehetséges lebonyolításában az önkéntesek munkabeosztását veszik figyelembe.

Ezt követően a jelenlévők egyhangúan megszavazták az egyesület megalakítását és egyben megválasztották a tisztségviselőket.

Elnök: Flórián Ervin
Alelnök: Kalász Zsolt
Tűzoltóparancsnok: Szován János
Pénztáros: Bojtor Szilvia

Gratulálunk az új egyesületnek és várjuk tagjaink sorába Őket!

Vissza