Múlt heti vonulások

2020-01-29 08:50:48

A Tapsony és Szenyér között, a tapsonyi bekötőúton két személyautó ütközött frontálisan január 20-án reggel; Lábod külterületén, a Szabadság utca végén kigyulladt egy bekötő útra illegálisan elhelyezett szeméthalom.

Frontális karambol Tapsony közelében

A Tapsony és Szenyér között, a tapsonyi bekötőúton két személyautó ütközött frontálisan január 20-án reggel. A sérült járművek teljes útzárat képeztek az érintett útszakaszon. A kiérkező marcali hivatásos és böhönyei önkéntes tűzoltók elvégezték az áramtalanítást, felitatták a kifolyt üzemanyagot és közreműködtek a műszaki mentésben.

Fotó: Marcali HTP

Hulladéktűz füstje borította be az utcát Lábodon

Lábod külterületén, a Szabadság utca végén kigyulladt egy bekötő útra illegálisan elhelyezett szeméthalom. A mintegy 40 négyzetméteres területen égő hulladék közvetlenül veszélyeztette a szomszédos lakóházat és a közeli tölgyerdőt is. A riasztott nagyatádi hivatásos és lábodi önkéntes tűzoltók rövid idő alatt megakadályozták a lángok továbbterjedését. Az egységek a hulladékot kéziszerszámokkal átforgatták és két vízsugárral eloltották a tüzet.

Fotó: Nagyatád HTP