Hírek


Szakmai applikáció az Ajaki ÖTÉ-től

2020-10-20 22:25:54

Az Ajaki Önkéntes Tűzoltó Egyesület véglegesítette szakmai applikációját, amelyet Magyarországon elsőként kínál az önkéntes és önkormányzati tűzoltóságok számára. Rubóczki Zoltán parancsnok üzenetét közöljük.

Tisztelt Elnök/Parancsnok Asszony/Úr!

Örömmel szeretnélek benneteket tájékoztatni, hogy az Ajaki Tűzoltó Egyesület egy innovatív pályázati forrásból az elmúlt héten, végleges formájában elérhetővé tette  szakmai applikációját, mely jelenleg magyarországon elsőként kínál lehetőséget az önkéntes (és önkormányzati) tűzoltók értesítési problémájára, ebben a formában. Az alkalmazás lényege, hogy a katasztrófavédelemtől érkező e-mail értesítést dolgozza fel, továbbítva a szervezet tagjai számára, természetesen az alkalmazáson belül!

Az applikáció használatához szervezeti szinten kell regisztrálni, ami az alábbiak szerint lehetséges:

Az operátor tud regisztrálni szervezetet, úgy, hogy aki a szervezet adminisztrátora lesz (lehetőleg tűzoltóparancsnok vagy az általa megbízott személy), annak az email címére küldjük az aktiváló linket. A szervezet regisztrációjához az ajakite@gmail.com email címre kell küldeni a létrehozandó szervezet nevét, és az adminisztrációs feladatok ellátására kijelölt személy privát e-mail címét (az admin ezzel az email címmel tud belépni az appba és a webes felületbe egyaránt). A további tagok felvételét és a teendőket a webes felületen a belépést követően a használati útmutató tartalmazza, amit a szervezet adminja le tud tölteni, a szükséges beállításokat el tudja végezni. Fontos, hogy a webes felület szervezeti szintű, nem az admin adatait kell az adatok menüpontban rögzíteni!!!! A webes felületet csak parancsnoki (admin) jogosultsággal lehet használni, az önkéntes jogosultság csak a mobil applikációba enged belépést, a webes felületre nem!

Az alkalmazás használata díjmentes, semmilyen költsége nincs, de állandó internet elérés szükséges. A mobil applikáció a Google play felületén valamint az Apple store felületén az alábbi linkeken érhető el!

 

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.appsolution.onkentes_tuzolto

Apple Store: https://apps.apple.com/hu/app/%C3%B6nk%C3%A9ntes-t%C5%B1zolt%C3%B3-riaszt%C3%B3/id1520167838?l=hu

Előfordulhat, hogy a regisztrációs linket az e-mail fiók a spam, vagy a promóciós mappákba menti, ellenőrizzétek ott is! Bárkinek kérdése lenne az alkalmazással kapcsolatosan, keressen bizalommal!

Rubóczki Zoltán parancsnok

 

A segédletek ide kattintva tölthetők le. Rubóczki Zoltán, az egyesület parancsnokának elérhetőségei a letölthető dokumentumokban találhatók meg.

Vissza